torsdag 4. februar 2016

Alfabetet

Vi har nå i noen uker arbeidet med å lage en collage av bokstavene i alfabetet. Bokstavene måtte vi finne selv, så dette er en oppgave som virkelig utfordrer din kreative side.

Her er mitt resultat:


Jeg valgte å ha mitt format stående fordi bildene mine var best egnet den veien. Ved liggende format ville de blitt alt for mye dratt.

Komposisjonsmessig er jeg ganske fornøyd. Jeg liker sammensetningen av alle bokstavene, og at de er tatt i forskjellige omgivelser. Jeg liker også at den nederste raden av bokstaver er plassert midt på collagen, og den blå bakgrunnen på hver side som står i stil til resten.

Jeg er faktisk positivt overrasket av meg selv. Jeg synes jeg har vært veldig kreativ, og har funnet alle bokstavene selv utenom "Å". Bokstav "Æ" har jeg satt sammen av en "A" og en "E" som jeg har funnet og redigert sammen i Photoshop.

Forbedringer:

Hvis det var noe jeg skulle gjort annerledes så ville det vært å fått hele bildet med av bokstavene "O" og "Ø". Jeg ville nok også forsterket farget på noen av bildene slik at bokstavene kom mer til syne (spesielt "Z")

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar