fredag 18. september 2015

Selvpresentasjon

Hei, og velkommen til min blogg! :-)

Mitt navn er Tonje. Jeg er 18 år gammel og kommer fra Bergen. Dette skoleåret har jeg trykk og foto som valgfag, og på denne bloggen kommer jeg til å legge ut alt arbeidet vi gjør.

Vår første oppgave var å lage en selvpresentasjon. Vi skulle lage en kollasj med et selvportrett og minimum 5 andre bilder som representerer oss. Dette ble mitt resultat:Jeg valgte å sette selvportrettet i midten fordi kollasjen er en presentasjon av meg selv. Bildet er fra konfirmasjonen min den 5. mai 2012, som var en utrolig kjekk, og ikke minst minnerik dag. Bildene rundt representerer 4 viktige faktorer som betyr mye i livet mitt.

Øverst til venstre har jeg valgt et bilde av bamsen min som holder rundt min dyrebare iPod. Dette representerer at jeg er veldig glad i musikk, og at musikk er viktig for meg.

Øverst til høyre er det et bilde av mine Nike Free Run sko. Jeg er utrolig glad i å bevege kroppen og være i aktivitet. Trening gir meg så mye overskudd til å takle en ellers så stressende hverdag, og da passet det vel ikke bedre enn å legge til et bilde av mine faste treningssko.

Nederst til venstre er det et bilde av meg og en av mine bestevenninner. Å ha nære venner er utrolig viktig for meg. Jeg kunne virkelig ikke klart meg uten dem!

Nederst til høyre har jeg et bilde av familien min. Jeg er en veldig familiekjær person som elsker å tilbringe tid sammen med dem. Det er tross alt de som til syvende og sist alltid vil stå ved min side og støtte meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar